Kontakt os
Tlf. 86 28 30 77

Profil

Kvalitetsprodukter siden 1968

profil billedeKvalitet og god service har været kendetegnende for K-A-G Vognen siden 1968. Dengang grundlagde Christian Andersen firmaet Chr. Andersen, da han i sit job som sælger af landbrugsmaskiner så et uopfyldt behov hos landmændene for en vogn, der kunne bruges til korn, ajle og gylle. Heraf kom navnet K-A-G Vognen, som senere også blev navnet på virksomheden, der i dag både har landmænd, entreprenører og private som kunder.

De første vogne var gul-orange, men siden 1970 er vognene blevet malet med den langt mere praktiske og holdbare blå.

Under 70’ernes energikrise blev det nødvendigt at spare, og produktionen blev flyttet hjem på Christian Andersens gård i Ormslev vest for Århus for at spare værkstedslejen – for der kunne ikke blive tale om at slække på kvaliteten, der altid har været i højsædet til glæde for kunderne.

Efter at have samlet sig erfaring som maskintekniker i ind- og udland kom sønnen Peter Andersen i 1981 ind i firmaet. Sammen med deres trofaste og dygtige medarbejdere fortsatte de samarbejdet, indtil 1999 hvor Christian Andersen trak sig tilbage til et velfortjent otium velvidende, at Peter Andersen er blevet lært godt op, så han til stadighed giver kunderne god service gennem blandt andet den vejledning, der gør, at de får det kvalitetsprodukt, der passer præcist til deres behov.

Gennem årene er K-A-G Vognens sortiment blevet udvidet med blandt andet dæk, bremseaksler og –nav, fordeler samt gyllepumper. Firmaet introducerede som de første rækkenedfældere til rækkeafgrøder i 1988, hvilket for alvor slog navnet K-A-G Vognen fast. Siden kom sortjordsnedfældere til, da der sidst i 1990’erne kom krav om bedre udnyttelse af gyllen.

"K-A-G Vognen - Blåstemplet kvalitet"

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik