Kontakt os
Tlf. 86 28 30 77

Brændeemballage

genbrugsstorsk

For at gøre livet lettere for vores kunder forhandler K-A-G Vognen forskellige praktiske emballager fra Tommen Gram til opbevaring af brænde. Alle er de gennemarbejdet med unikke detaljer, der gør arbejdet lettere.

Genbrugsstorsække
Konceptet med genbrugsstorsække, som ses på billedet foroven, forenkler og effektiviserer produktion, lagring og salg af brænde i storsække. Sækkene er udviklet med fokus på fyldning, tørring, transport og tømning – og så kan de genbruges 5-7 gange.

Sækkene har åbent væv og en specialvæv for ekstra god gennemluftning. I toppen har sækkene dobbelte løfte- og hængestropper, så de kan løftes med gaffeltruck eller sættes i et stativ under fyldningen, så traktoren frigøres. Fire tømmestropper i bunden gør det enkelt at gribe fat og løfte bunden i vejret på sækkene og tømme dem ret præcist.
Sækkene kan hver rumme 1,5 kubikmeter og har målene 1 x 1 x 1,5 m i højden, hvilket gør dem stabil under både lagring og transport.

eurostativ 2007 004 jpgStorsække
Tommen Gram Storsække er udviklet for at give optimale tørre- og lagringsforhold. Storsækkene er helvævet med fem forstærkede felter, der gør sækkene meget stabile i lagringsperioden. Og de er UV stabiliseret, så de også kan tåle udendørs lagring. Både i top og bund er der en bred strammesnor i et forstærket felt. Sækkene leveres i beige med sort UV stabiliseret snor og sømtråd. Sækkene har en etiket med EAN kode. Tommen Gram Storsække leveres både til EUR-paller og hydropaller.

Stativer til storsække
For ekstra stabil opbevaring eller transport af fyldte storsække forhandler K-A-G Vognen storsækkestativer, der passer til både EUR-paller og hydropaller Stativerne leveres i stål med varmeforsinket overflade.

Presenninger
Med de enkle og funktionelle presenninger med snor kan du nemt beskytte dit brænde mod nedbør. Presenningerne fås til både eurosække og hydrosække.

smskke og plastlader jpgSmåsække og plastlader
Tommen Gram Småsække er af høj kvalitet i alle detaljer. De er cirkelvævede og L-syede. Den unikke kombination er lavet for at tilbyde det bedst mulige produkt. Brændesækkene er UV stabiliserede for udendørs lagring. En god snor, der er let at få fat i, sikrer en enkel med solid lukning af sækkene, der alle har en EAN kode. Småsækkene er stabile og lette at fylde og med den blå plastlader bliver det endnu mere effektivt. Den glatte overflade giver en hurtig og præcis fyldning af sækken. Den vejer næsten ingenting og har en lang holdbarhed.
Småsække fås i 60 x 100 cm, 60 x 80 cm, 50 x 80 cm, 50 x 75 cm.

K-A-G Vognen forhandler desuden pallenet og pallesikringsfolie til stabilisering af paller under transport, samt praktiske brændeposer til at bære brændet ind til brændeovnen i.

Kontakt K-A-G vognen for bestilling eller mere information.

Du kan læse mere om Tommen Gram på www.tommen.no

storskke1 jpg vedpressenning1 jpg

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik