Kontakt os
Tlf. 86 28 30 77

Gyllevogne

gyllevogne billede

K-A-G Gyllevognen er et kvalitetsprodukt, der er produceret og videreudviklet gennem mere end 35 år.
K-A-G Gyllevognen produceres med 10.000 liter, 11.500 liter, 13.500 liter, 15.000 liter og 18.000 liter tanke. De leveres alle med en centrifugalpumpe med stor indsugningssump, der sikrer en effektiv og hurtig tømning af tanken med et konstant højt tryk.
K-A-G Gyllevognen har en kraftig undervogn med chassisrammen placeret lidt under tanken for en mere stiv konstruktion, så revner i tanken undgås. Den gennemtænkte konstruktion giver desuden en lille vendediameter. K-A-G Gyllevogne har den ideelle vægtfordeling og den korte opbygning gør vognen let at trække.
Boggie er standard på de tre største modeller, men fås også til de mindste. Til boggie-vognene kan monteres hydraulisk cylinder for løft af forreste boggieaksel, når tanken er tom.
K-A-G Gyllevognen er monteret med drejeligt træktøj, som er stilbart i to højder. Den kan også leveres med kugletræk. En svømmer viser, når tanken er fuld. Dens placering i luftindsugningsrøret gør, at den lukker ved kørsel med fuld tank og uheld undgås.
Der er mulighed for at få hydraulisk stempel til fjernbetjening til påfyldningslem og til påfyldningstragt med skvulpekant. Ligesom sektionstømning af tanken, niveaumåler og hydraulisk 5” lukkeventil og blandehane er blandt de mange tilvalgsmuligheder.
K-A-G Gyllevognen har fået en overfladebehandling, der holder dobbelt så lang tid som den på almindelig malede vogne. Først bliver vognen sandblæst og grundet med en to-komponent epoxy-maling og yderst bliver den lakeret med en lysægte og syrefast to-komponent polyurethan lak. Den blanke overflade og vores blå farve gør vognen nem at rengøre og holde pæn i rigtig mange år.
Alle vognene leveres med hydrauliske bremser, PTO aksel, lys og sidemarkering for vogne over seks meter.
Der er mulighed for at få fast ophæng til slæbeslangebom eller lift til nedfælder eller slæbeslangebom til alle K-A-G Gyllevogne.

K-A-G Vognen har et stort program i gyllevogne og tilbehør, så vognen passer til den enkelte landmands behov. Så ring og få en snak, så finder vi frem til, hvad der vil være bedst for dig.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik